Podcast

Forsker, Champagne og livet på 1. klasse, eller? | Ep. 19

I episode 19 af FOAMmedic podcast handler det om forskning, men ikke den kedelige slags udført af folk vi ikke kender og ikke kan forholde os til. Det handler nemlig om et præhospital Ph.d.-studie udført af en ambulanceredder. Rasmus Lyngby er paramediciner og arbejder som lægeassistent hos akutberedskabet i Region H. I sommers fik Rasmus godkendt sit forskningsprojekt som en Ph.d. Det er kæmpe stort ikke kun for Rasmus men for hele det præhospitale fag. Derfor har vi været ude og snakke med Rasmus. Faktisk har vi aftalt at vi skal følge Rasmus gennem hele forløbet hvor vi ca. hvert halve år mødes med ham for at høre mere om projektet, hvad status er, hvad er der sket siden sidst og måske lidt om hvad de første resultater viser.

Vi optag i december 2018 og vi har forsøgt ikke at gøre det alt for tungt og forskningsagtigt, derfor handler det her interview om det vi tror I går og tænker, og det handler om at finde ud af om det at forske egentlig er for at slippe for nattevagter og i stedet leve livet i sus og dus. Hvis i er interesseret i mere så læs mere i vores blogpost om selve Ph.d. projektet, hvor vi taler om hvad det er han skal undersøge og hvad det vil sige at lave en Ph.d.

God fornøjelse.


Abonner eller hent via iTunes for iOS og for android via Stitcher. Nu også via TUNE IN


Links, henvisninger og videoer

Akutberedskabet Region H.

Rasmus Lyngby på twitter, hvis du gerne vil skrive en mail til Rasmus så send os en mail til os i FOAMmedic så formidler vi kontakten.

FOAMmedic blogpost om forskning, Ph.d-studie og hvad handler Rasmus projekt om.


Kig forbi FOAMmedic Live og tilmeld dig Avanceret EKG eller Basal EKG. En unik mulighed for at lære noget kompliceret på en legende måde i selskab med det præhospitale fags bedste kollegaer.


Støt FOAMmedics arbejde med 5 eller 10 kr pr. podcast.

Hvis du har lyst til at støtte vores arbejde med at lave lækker lyd og skrift så klik ind på 10er.dk og støt os med 5,10 eller 15 pr. podcast episode, så bliver vi så sindsygt stolte og glade. Eller klik på 10’er logo her under og en pop-up løsning kommer frem.
Støt på 10er


Morten Lindkvist on Twitter
Morten Lindkvist
A medic trying to inspire, to create learning and learn about learning. Let's create even better prehospital education, bedside and online.

2 kommentarer

  • Sebastian Robert Skærlund

    Kommer der snart et nyt afsnit, så vi kan følge med i, hvordan livet på første klasse går eller om der er gået for meget champagne i det.

    Hilsen
    En elev hungrende efter mere viden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »