Om os

Velkommen til FOAMmedic en blog med blogposts, podcasts og kurser om akut & præhospital medicin, simulation og læring. Ideen med er at skabe en platform for vidensdeling i et miljø som stadig mangler det sidste løft ind i den mere akademiske verden. Hele grundlaget er #FOAMed.

Vi vil med største ydmyghed forsøge at gøre det nemmere for det præhospitale personale og andre intresserede at finde ny og spændende viden. Vi håber at inspirere og forhåbenligt også underholde lidt undervejs. Se mere om FOAM og FOAMed i vores første blog post.

Bag FOAMmedic.org står Peter Bech, Morten LindkvistMartin Matzen og Karl Høeg. Fire danske paramedicinere alle på en mission om at sprede #FOAMed via blog, podcast, twitter og instagram, dog ikke mens vi kører.

Co-Founders and Editors

Peter Bech (@pbj3120)

– Peter arbejder til daglig i Region Sjælland. Han er ansat ved PIT bilen med funktion som advanced paramedic, lægeassistent og på almindelig primær ambulance.

Morten Lindkvist (@medicml)

– Morten arbejder til daglig i Region Hovedstaden. Han er ansat på station Hvidovre, hvor han sammen med Martin Matzen bemander paramediciner ambulancen på hold 5.

Martin Matzen (@matzen_martin)

– Martin arbejder til daglig i Region Hovedstaden. Han er ansat på station Hvidovre, hvor han sammen med Morten Lindkvist bemander paramediciner ambulancen på hold 5.

Karl Høeg (@karl_hoeg)

– Karl arbejder til daglig som Ambulancesektionsleder i Akutberedskabet i Region Hovedstaden, hvor han er udlånt til fra Hovedstadens Beredskab.  Hans arbejdsopgaver indebærer uddannelse, kommunikation, udvikling og kvalitet. Karl er uddannet paramediciner og har kørt ambulance i mere end 20 år.

Guestblogger

Michael Lund Byskov

Michael arbejder til daglig i Region Sjælland. Han er ansat af regionen og arbejder i og for Præhospitalt Center. Han har en tredelt funktion som sundhedsfagligvisitator, lægeassistent og advanced paramedic. Primært ligger hans arbejdsopgaver på akutbilen og med udviklingen af uddannelse i regionen hvor han også underviser det præhospitale personale. Michael er ydermere applikations expert på mange spændende produkter som dagligt anvendes præhospitalt.

Jerker Mikaelsson @PMstudmed

Jerker er vores svenske ambassadør, dog med residens i vestsjælland. Han er også vores allierede på Syddansk universitet hvor han studere medicin. Han arbejder dog stadig som advanced paramedic i Region Sjælland hvor han primært dækker området omkring hHolbæk. Jerker har i kræft af sin passion for videnskab en sans for detaljen som kun få i den præhospitale felt. Vi er glade for at han vil dele nogle af sine ideer og tanker med os og ikke mindst delen den viden han tilegner sig på studiet.

Vi er glade for og stolte af, at Michael vil være med til at skrive for FOAMmedic. Send os en mail hvis i har spørgsmål til eller gerne vil i kontakt med en af vores gæstebloggere. I er også velkomne til at kontakte dem via deres sociale medie platforme

Arne Jensen @Arne49963641

Arne er vores gæsteblogger fra den vestlige del af Danmark. Arne arbejder til dagligt som Paramediciner, og er netop startet i Præhospitalet. Arne finder stor interesse, i den faglige udvikling som den præhospitale verden gennemgår. Derfor ønsker Arne og bidrage til denne udvikling, ved bl.a. at dele ny viden og egne refleksioner. Vi er glade for at Arne ønsker og deltage i FOAM konceptet, og derved bidrage til vores alle sammens læring.

Kasper Skydsgaard @skyder3n

Kasper har fra FOAMmedics start været en god sparringspartner og en fellow FOAM’er. Kasper er uddannet Paramediciner og en stor entusiast i at udvikle det præhospitale fag. Kasper deler via sociale medier med navnet @paramedk hvor han både udgiver blogpost men også ny spændende viden via artikler. Kasper arbejder til daglig i Hovedstadends Beredskab som Korpsambulancemester hvor han også er med til at udvikle ambulancetjenesten. Vi er glade for at Kasper vil skrive her på FOAMmedic og vi hylder hans store arbejder for faget.

Conflicts of interest
The FOAMmedic team have no financial conflicts of interest to declare. This site and the generation of its content is funded entirely by the authors who have taken money from no one in creating this site. The editorial line is entirely independent from companies and institutions. If this changes at any point the site will openly declare it.

Copyright
We believe in “free” and “open access” and except where explicitly stated, everything generated by the FOAMmedic team on this site is published under CC BY SA license. We link to video/audio/presentations by other people not affiliated and while we have sought and achieved consent for linking and presenting these on the site, and in many cases done the recording thereof, the reuse of any such material needs to be discussed with the speaker. If any such presentation (or site content in general) is felt to contain copyright infringements that we have not been aware of, please let us know and we will look into it immediately.

Translate »