Blog,  Danish

Så går vi i luften med @FOAMmedic via FOAMmedic.org

Opdateret d. 13/2-18

FOAMmedic.org siger goddag til verden. Vi er tre engagerede paramedicinere som har lyst til at blive bedre, udvikle os og meget gerne sammen med alle vores kollegaer uanset uddannelse.  Med denne blog vil vi forsøge at skabe en nemmere adgang til viden og information via sociale medier, med fokus for præhospitalt personale. En ny og spændende måde at tilgå viden, en udfordre til den konventionelle ide om anerkendte kurser, bibliotek og mesterlære. Vi håber i vil være med på denne nye form, og hvis i ligger inde med en god historie med en vinkel som alle kan lære af, så skriv endelig til os via mail ikonet nederst på siden. Der er plads til masser af gæstebloggere.

Vi startede 3 og nu er vi 4. Karl Høeg har meldt sig på banen med interesse for FOAMed og vil sprede det gode budskab via Podcast. Det kunne vi ikke stå for så det er med stor glæde vi ser frem til at lave Podcast med spændende emner og dele dem med jer.  Se mere om Karl og os andre på siden Om os

 

Martin, Morten og Peter

Morten Lindkvist on Twitter
Morten Lindkvist
A medic trying to inspire, to create learning and learn about learning. Let's create even better prehospital education, bedside and online.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »