Blog,  Vodcast

Transducer – Invasiv blodtryksmåling

Invasiv blodtryksmåling er standart på intensivafdelingerne, men også noget vi ser præhospitalt ved fx. interhospitale overførelser. Afhængig af region er det paramedicinere eller akutlæger der har muligheden for dette på interhospitale transporter. I denne vodcast kigger vi på transducersættet, der gør denne måling muligt og kommer ind på hvordan det virker, hvordan og hvorfor vi nulstiller, samt de gængse fejlkilder.

Der findes forskellige fabrikanter af transducersæt og der kan være en forskel fra det transducersæt der er tilgænglig i ens daglige virke, i forhold til det transducersæt vi viser i videoen, men grundprincipperne er de samme.

DISCLAIMER

De råd og informationer som gives i denne video er vores fortolkning af det pågældende indhold, det er ikke den endegyldige sandhed og vi opfordrer som altid til at være kritisk over for den viden man hører og selv tjekke op på relevant viden og fakta. Du vil muligvis høre information om tilstande, produkter eller medikament, hvor du ikke har uddannelse eller delegation til at benytte den mulighed, men som udelukkende bliver omtalt, for at vi kan blive klogere i processen.
Denne podcast er ikke en erstatning for dine lokale retningslinjer.

Tak fordi du kiggede forbi for at læse, se eller lytte


Peter Bech on Twitter
Peter Bech
A dad and a paramedic with af large portion of passion on prehospital whatchamacallit... and pizza

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »