Blog

scanFOAM præsenterer Cliff Reid, Training HEMS teams

Hvis uddannelse er et emne du finder interessant og vil du lære af 2 af de bedste i verden, så kan vi anbefale at besøge vores gode venner på scanFOAM hvor de netop har postet en talk fra september hvor en af disse deler ud af sin visdom. To af verdens mest anerkendte educators inden for akutmedicin og præhospital HEMS arbejde Cliff Reid og Brian Burns var nemlig på besøg i forbindelse med Repel kurset uden for Svenborg. Jeg havde selv fornøjelsen af at opleve både Repel kurset og de inspirerende talks på OUH i Odense og kan varmt anbefale begge dele.

I den første talk fortæller Cliff Reid om hans ide bag træning af sit team, filosofien ved at træne hårdt, realistisk og måske ud over det niveau man kan forvente at skulle præstere på. Han præsenterer sine 10 punkter for et godt uddannelses system og det er virkelig inspirerende. Jeg kan på det varmeste anbefale at bruge en halv time på denne talk.

Morten

Cliff Reid – Training HEMS teams

 

 

Morten Lindkvist on Twitter
Morten Lindkvist
A medic trying to inspire, to create learning and learn about learning. Let's create even better prehospital education, bedside and online.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »