Blog,  Danish

#SammenErViCriticalCare | 18 november 2020

Opdatering den 20. Marts. Grundet COVID 19 pandemi er CphCC20 udskudt til efteråret.

Alle kritisk syge patienter har akut brug for hurtig hjælp, sikker beslutningtagning og højt niveau af samarbejde. Den akut kritisk syge patient har modsat mange andre patienter ikke kun brug for én ekspert og de kan ofte heller ikke vente. De har brug for mange forskellige eksperter fra mange forskellige områder, ofte både præhospital, inhospitalt og måske også fra forskellige hospitaler. Derfor er begrebet “Critical Care” super relevant. Desværre har det ikke været så kendt eller anvendt i danmark. Vi har haft et specifik akut område men nærmere mange forskellige dygtige kollegaer som sammen har behandlet patienten, vi har dog aldrig italesat hvad det samarbejde er.

Det gør vi nu. Det er nemlig Critial Care. Det er tværfagligt, tværsektionelt og højt specialiseret samarbejde som giver den bedste og sikreste behandling til den akut kritisk syge patient. Derfor skal vi mødes og sammen lære af hinanden, vi skal mødes og lære sammen, vi skal mødes og skabe en kultur. Vi skal anerkende at #viercriticalcare.

Derfor er Copenhagen Critical Care startet. Et symposium hvor alle der brænder for at hjælpe og behandle de akut kritiske patienter kan mødes, lære og skabe en kultur, skabe et sammenhold, et Community.

Derfor er FOAMmedic med i Copenhagen Critical Care. Vi mener nemlig at ambulanceredderne som de præhospitale eksperter er en stor aktør i behandlingen og samarbejdet omkring de akut kritiske patienter. Vi ønsker sammen med mange af vores kollegaer at skubbe det præhospitale område med ind i et community hvor vi sammen udvikler og forbedre det område som vi kalder for Critical Care. Det starter præhospitalt og slutter efter intensiv og rehabilitering #viercriticalcare

Vi er stolte af igen i år at være med til at præsentere et program som er fyldt med spændende emner, gode talere og masser af læring til alle niveauer. Det handle hårde facts, nye studier men også om de bløde dele, dem der får det hele til at spille sammen, dem der skaber samarbejdet og implementering af de højtspecialiserede behandlinger. Det handler om læring, sparring og venskab. Det handler om at skabe et fællesskab der på tværs af fag, områder og afdelinger sammen kan forbedre behandlingen for de patienter som får behov for akut behandling. #viercriticalcare

Vi glæder os til den 18 november 2020 hvor hele gruppen bag Copenhagen Critical Care glæder sig til at byde jer velkommen til en super spændende dag på i Auditoriet Rigshospitalet i København.


Se FOAMmedic Talk fra sidste års CphCC, og glæd dig til dette års FOAMmedic Talk.

 

Morten Lindkvist on Twitter
Morten Lindkvist
A medic trying to inspire, to create learning and learn about learning. Let's create even better prehospital education, bedside and online.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »