Blog

Nu rykker Avanceret EKG til Århus

Efter mange venlige henvendelser fra flere af jer har vi valgt og finde en dag til at afholde Avanceret EKG i Jylland. Mange har skrevet og spurgt om det var muligt fordi det var langt og rejse. Og er der noget vi ikke kan stå for i FOAMmedic, så er det henvendelser fra kollegaer som gerne vil møde nye kollegaer for at udveksle erfaringer og lære nye ting eller finpudse allerede eksisterende viden.

Derfor har vi knoklet for at finde en dag i efteråret hvor alt kunne falde i hak. Det er nu lykkedes, Århus Brandskole er booket og derfor er det os en stor glæde at meddele det nu er muligt at tilmelde sig Avanceret EKG i Århus.

Vi håber at så mange som overhovedet muligt vil tilmelde sig, så vi kan få en helt fantastisk dag sammen. Vi er lige nu igang med at undersøge de lokale restauranter for at finde det helt rigtige sted til kursusmiddagen. At socialisere er et vigtigt element af fagligudvikling. Networking og deling af erfaringer betyder utrolig meget for hvordan vi vælger vores næste og måske vigtige skridt i vores faglige udvikling.

Vi glæder os helt vildt til de kommende Basal EKG. Men vi er allerede godt i gang med materialet til Avanceret EKG, og det kan kun blive endnu bedre til efteråret når vi har høstet alle de gode erfaringer fra forårets kurser.

De bedste hilsner fra Morten, Karl, Martin og Peter

Morten Lindkvist on Twitter
Morten Lindkvist
A medic trying to inspire, to create learning and learn about learning. Let's create even better prehospital education, bedside and online.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »