Blog

Forskningssymposium i Århus

I dag afholder Præhospitalet i Region Midtjylland et Præhospitalt forskningssymposium i Århus. Teamet er Kristisk beslutningstagning. Vi er selvfølgelig med på tilskuerpladserne for at suge så meget viden til os som muligt, men udover det så er vi også inviteret af Præhospitalet til at optage en podcast hvor vi taler med alle oplægsholderne for at lære endnu mere om det emne de har præsenteret på symposiet.

Hvis du har tid på din fridag, eller måske på en langtur i ambulancen eller mens du hviler på basen, så kan du også se med live da Præshospitalet i år har valgt at streame det live via deres online møde værktøj. Så klik her på linket hvis du vil se og høre med på det sidste nye på inden for Dansk præhospital forskning.

Vejledning til at logge ind på rm.rooms kan findes på linket her over.

Se også med via vores forskellige SOME kanaler, hvor vi dagen lang vil dele indlæg, takehome points og meget mere fra dagen i Århus.

program-ph-forskningssymposium-2022

Morten Lindkvist on Twitter
Morten Lindkvist
A medic trying to inspire, to create learning and learn about learning. Let's create even better prehospital education, bedside and online.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »