Podcast,  Tanker fra Turen

TFT#3 | Træning betyder noget med Jens Tvarnø | ep. 71

Hvordan håndterer man det, at der pludselig sidder en kollega ved siden af en, som man aldrig nogensinde har mødt før? Man kender ikke deres faglige niveau eller om man egentlig er på bølgelængde. Det er situation vi alle sammen har prøvet flere gange, måske har vi ikke tænkt så meget over det. Men det har Jens. Jens Tvarnø har nemlig en historie med hvor det utænkelige sker, at den første tur lige efter mødetid, med en helt ny makker og tilmed også med en ekstra observatør, er til en melding om hjertestop.

Hvad gør man, hvordan forbereder man sig eller tager man det bare som det kommer og tænker “vi har jo prøvet det masser af gange før”.

Jens Tvarnø er Paramediciner i Region Sjælland, ansat i Ambulance Sjælland. Han har kørt i København i mange år, men er nu flyttet syd på og har kastet sig ud i nye spændende udfordringer.


TFT er serien hvor vi dykker ned i en case som vi eller en af jer der lytter med har oplevet. Vi hører historien og debattere så hvilke læringspunkter og refleksioner som er gjort.

Abonner eller hent via iTunes for iOS og for android via Podbean. Nu også via TUNE IN, STITCHER, Podimo


I denne episode, forsætter vi vores nye serie Tanker fra Turen (TFT). Ideen med tanker fra turen serien er at vi tror på at der ligger en stor læring gemt i de oplevelser vi alle sammen har til hverdag. Derfor inviterer vi jer inden for i vores lydunivers for at høre om jeres tur eller jeres case hvor I har reflekteret over forløbet og skabt læring. De refleksioner og den læring tror kan komme alle vores kollegaer og lyttere til gode.

I FOAMmedic er vi sikre på at jer der lytter med, har mindst lige så gode oplevelser og refleksioner som os, derfor handler TFT om at du skal dele dine tanker med os og alle der lytter med. De første par afsnit vil være med kendte stemmer, nemlig vores og andre du måske har hørt fra før. Vi har valgt at dele et par oplevelser for at introducere til konceptet og for at give dig tid til at skrive til os med dine tanker. Har du en tur og nogle gode refleksioner så skriv til os på info@FOAMmedic.org så kontakter vi dig og finder ud af hvordan vi kommer videre der fra. Vi glæder os til at høre fra jer.


Støt FOAMmedics arbejde med 5 eller 10 kr pr. podcast.

Støt på 10er

Hvis du har lyst til at støtte vores arbejde med at lave lækker lyd og skrift så klik ind på 10er.dk og støt os med 5, 10 eller 15 pr. podcast episode, så bliver vi så sindsygt stolte og glade. Eller klik på 10’er logo her under og en pop-up løsning kommer frem.


Referencer

The Resus Room – Road side to Resus – Leadership and followership

St.Emlyns – Blogpost om Zero Point survey

Zero point survey artikkel fra Pubmed. – Zero point survey: a multidisciplinary idea to STEP UP resuscitation effectiveness

Morten Lindkvist on Twitter
Morten Lindkvist
A medic trying to inspire, to create learning and learn about learning. Let's create even better prehospital education, bedside and online.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »