CphCC,  Podcast

CphCC 2021 – take home points fra alle talerne | ep. 60

Copenhagen Critical Care symposium var igen i år tilbage efter et par corona udsættelser. Hvilken fantastisk oplevelse igen at samles til vidensdeling, kollegial snak og det nyeste grej fra industrien. Vi i FOAMmedic er blevet en fast del af planlægningsorganisationen af CphCC, det er vi super taknemmelige for. Det er udfordrende og udviklende for os som fagpersoner, for vores blog og podcast og der af forhåbentlig også for jer der læser og lytter med.

Vi har igen i år lavet en podcast med små korte interviews fra dagen. Vi taler med alle talerne lige efter deres præsentation for at høre deres vigtigste budskaber og få deres take home points. Podcasten er lavet i et samarbejde med os alle 4 i FOAMmedic da arbejdet med at lytte til foredrag, formulere spørgsmål og interviewe er en ordentlig mundfuld. Karl har koordineret og indtalt med støtte fra Martin og Peter, og Morten deltager som gæst. Vi håber du får en masse ud af denne podcast, vi er selv rigtig stolte af den. Den smæk fyldt med gode pointer, store personligheder fra hele europa og ikke mindst masser stemning fra en fantastisk dag i det smukke auditorium på Rigshospitalet i København.

Tak til Rigshospitalet for at ligge lokaler til, tak til hele holdet bag CphCC for at inkludere FOAMmedic. I gjorde det, det var fantastisk og en helt ny måde at gå til konference på. Vi glæder os allerede til næste år.

Hvis du har lyst til at se mere fra dagen, kan du på scanFOAMs hjemmeside se alle indlæg fra dagen, du kan læse mere om hele eventet og forhåbentlig blive inspireret til at deltage fysisk næste år. Vi I FOAMmedic havde igen i år vores helt eget talkshow, FOAMmedic TALK. Vi er super stolte af det produkt vi leverede og emnet, Mentale højrisiko jobs er mere relevant end nogen sinde. Se psykolog Karina Damsgaard Nørby fortælle om videnskaben bag, symptomer og reaktioner, og hør Kristian fortælle om sine symptomer og reaktioner da han var syg med stress og angst. Se hele FOAMmedic TALK her.

Abonner eller hent via iTunes for iOS og for android via Podbean. Nu også via TUNE IN, STITCHER, Podimo

Støt FOAMmedics arbejde med 5 eller 10 kr pr. podcast.

Støt på 10er

Hvis du har lyst til at støtte vores arbejde med at lave lækker lyd og skrift så klik ind på 10er.dk og støt os med 5, 10 eller 15 pr. podcast episode, så bliver vi så sindsygt stolte og glade. Eller klik på 10’er logo her under og en pop-up løsning kommer frem.

Timestamps til podcasten, efter emne og taler:

Session I: ordentlighed i critical care 

2.24 – Jonas Gabrielsen – Taler sætter spor og skaber faglighed

9. 13 – Chris Turner – Civility saves lifes

Session II: Stop the bleed

15.15 – Emma Possfelt Møller, Kate Prior & Jakob Stensballe 

(Mikkel Taudorf)

Session III: FOAMmedic TALK

24.57 – Morten Lindkvist og Karina Damsgaard Nørby

Session IV: Organ donation

38.23 Niels Agerlin

41.49 Tejs Jansen

Session V: Human factors and system safety

46.45 – Pernille Cedergrenn – Guld I hverdagen

52.10 – Kate Prior – Can’t save them all

56.15 – Chris Turner – Culturing clinical excellence

Session VI: Mythbusters

1.04.20 – Henrik Vad – “To drain or not to drain”

1.08.05 – Dorthe Illum – ”To feed or not to feed”

1.10.10 – Jens Brae – Bækkenslyngen, er det den nye halskrave?

Morten Lindkvist on Twitter
Morten Lindkvist
A medic trying to inspire, to create learning and learn about learning. Let's create even better prehospital education, bedside and online.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »