Podcast,  Vi er Karls organer

Jeg er Karls lunge | ep. 49

Velkommen til kapitel 3 af 4, i vores podcastserie om organer.
Dette tredje kapitel handler om Lungerne.
Du bliver inviteret med ind i kroppen hvor organerne fortæller deres egen historie om hvilke grundfunktioner de udfører. Med fokus på hvordan det enkelte organ arbejder med den medicin der indtages.
Episoden her er en del af det prækursus materiale vi har udarbejdet til vores FOAMmedicPHARMA kursus.
Du kan naturligvis sagtens høre disse fire episoder uden at skulle deltage på vores kursus. Hvem ved, måske får du lyst til at melde dig til og lege med. Du kan finde mere info om kurset og melde dig til på live.foammedic.org

Abonner eller hent via iTunes for iOS og for android via Podbean. Nu også via TUNE IN, STITCHER, Podimo


Hvis du har fået lyst til at deltage på vores PHARMA kursus så klik her og læs mere om kurset hvor du også kan tilmelde tid.


Støt FOAMmedics arbejde med 5 eller 10 kr pr. podcast.

Støt på 10er

Hvis du har lyst til at støtte vores arbejde med at lave lækker lyd og skrift så klik ind på 10er.dk og støt os med 5, 10 eller 15 pr. podcast episode, så bliver vi så sindsygt stolte og glade. Eller klik på 10’er logo her under og en pop-up løsning kommer frem.

Karl Høeg on Twitter
Karl Høeg
Karl er nørdet i ordets frækkeste forstand. Han har en hel særlig kærlighed for EKG, som selv hans kone finder en smule upassende.
Når han ikke er på arbejde som paramediciner i Hovedstadens Beredskab, underviser på CAMES eller som AMLS instruktør, laver han podcast om den præhospitale verden på bloggen FOAMmedic.org

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »