Podcast,  Wee

Wee | Ordet På Bordet Afsluttende Interview | Ep. 6

Ep. 6 er nu ude. I denne Wee hører vi fra to af deltagerne fra kurset Litteratursøgning og kritisk artikellæsning torsdag d. 15/3-18. Jeppe Adamsson Holmstoel og Martin Lyberth var efter kurset med på en lille snak, selvfølgelig med en håndbajer for at sikre den gode stemningen.

Begge havde haft en god dag og fortæller om deres forventninger inden kurset. Blev de indfriet og hvordan tænker de at de kan implementerer det når de vender tilbage til dagligdagen. Læs mere om hele kurset i blogpostet om kurset.

FOAMmedic teamet siger tak til Jeppe og Martin fordi de ville bruge 10 minutter sammen med os. Vi glæder os til at arbejde videre med deres feedback så vi kan forbedre kurset og forhåbentligt snart er klar med en ny dato for næste kursus hvis du eller dine kollegaer skulle have lyst til at deltage. Se mere under Events for nye datoer.


Abonner eller hent via iTunes for iOS og for android via Stitcher

Morten Lindkvist on Twitter
Morten Lindkvist
A medic trying to inspire, to create learning and learn about learning. Let's create even better prehospital education, bedside and online.
Karl Høeg on Twitter
Karl Høeg
Karl er nørdet i ordets frækkeste forstand. Han har en hel særlig kærlighed for EKG, som selv hans kone finder en smule upassende.
Når han ikke er på arbejde som paramediciner i Hovedstadens Beredskab, underviser på CAMES eller som AMLS instruktør, laver han podcast om den præhospitale verden på bloggen FOAMmedic.org

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »