Podcast,  Wee

Wee | Basal EKG | Ep. 20

For nyligt afholdte vi de første kurser under navnet FOAMmedic Live. Det var de meget omtalte Basal EKG kurser. Det har, hvis vi selv skal sige det, været tre rigtig gode dage. Kursisterne var super veloplagte, og vi har på fornemmelsen at de timer vi har lagt i planlægning og udvikling, var godt givet ud.

Vi skal ikke vurdere os selv, og kan derfor heller ikke konkludere, om indholdet var godt og lærerigt. Vi kan derimod reflektere over om det vi drømte om lykkedes, og vi kan fortælle om de tanker, vi har gjort os bag indholdet.

  • Hvorfor hedder det Basal når dele af det er hammersvært?
  • Hvorfor var de valgte sessioner netop dem vi valgte at fokusere på?
  • Hvad er tanken bag at afholde det på lokaliteter væk fra den dagligdag de fleste kender?

Netop de spørgsmål er nogen som flere af kursisterne spurgte os om i København og Århus. Andre har skrevet til os for at høre om de pædagogiske overvejelser. Derfor tog Karl og jeg en snak om Basal EKG kurserne for at belyse netop nogle af de omtalte tanker. Det blev til denne lille Wee som vi håber du vil lytte til.


Støt FOAMmedics arbejde med 5 eller 10 kr pr. podcast.

Støt på 10er

Hvis du har lyst til at støtte vores arbejde med at lave lækker lyd og skrift så klik ind på 10er.dk og støt os med 5, 10 eller 15 pr. podcast episode, så bliver vi så sindsygt stolte og glade. Eller klik på 10’er logo her under og en pop-up løsning kommer frem.Morten Lindkvist on Twitter
Morten Lindkvist
A medic trying to inspire, to create learning and learn about learning. Let's create even better prehospital education, bedside and online.
Karl Høeg on Twitter
Karl Høeg
Karl er nørdet i ordets frækkeste forstand. Han har en hel særlig kærlighed for EKG, som selv hans kone finder en smule upassende.
Når han ikke er på arbejde som paramediciner i Hovedstadens Beredskab, underviser på CAMES eller som AMLS instruktør, laver han podcast om den præhospitale verden på bloggen FOAMmedic.org

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »