Genoplivning er en team indsats. I alle led arbejder vi sammen for at forbedre hver eneste lille del af processen. Derfor giver det rigtig god mening at samles med ligesindede og dele viden og diskutere muligheder. Det var netop hvad en masse gode kollegaer fra hele Skandinavien gjorde til “Improving resuscitation outcome togehter”. Her mødtes præ-og indhospitale, offentlige og private, alle med den interesse at bruge data og feedback til at udvikle genoplivningen endnu mere.
Datadrevet udvikling kan være mange ting. Det kan være data baseret på observationer, det kan være gennemgang af logs og journaler. Det kan også være data fra det medicotekniske udstyr, både live men også retrospektivt. Alt det og meget mere kan bidrage til at vi udvikler genoplivningen hen mod bedre outcomes.
Den 23. marts i år, afholdte Medidyne og Zoll et symposium hvor der var mange gode talere og praktiske øvelser hvor deltagerne kunne høre om og selv afprøve løsninger til gavn for overlevelsen. FOAMmedic var med til at høre de mange gode oplæg, interviewe talerene og demonstrere den danske PIT- crew model for præhospital genoplivning.
Abonner eller hent via iTunes for iOS og for android via Podbean. Nu også via TUNE IN, STITCHER, Podimo
Peter take home points oplistet I punktform
- Overvejelse om hvilken kørselsform der er nødvendig. Blødende patienter er risiko patienter.
- Forbered din melding inden du ringer op til modtagende afdeling. Husk din holdning smitter.
- Gastroentestinalkanalen er lang og kan indeholde store mængder blod. Det er derfor ikke nødvendigvis en blødning du kan se.
Støt FOAMmedics arbejde med 5 eller 10 kr pr. podcast.
Hvis du har lyst til at støtte vores arbejde med at lave lækker lyd og skrift så klik ind på 10er.dk og støt os med 5, 10 eller 15 pr. podcast episode, så bliver vi så sindsygt stolte og glade. Eller klik på 10’er logo her under og en pop-up løsning kommer frem.